jeg blir’ hundrede….

(hvis jeg ikke var så slikken…)

Først røg smøgerne – og det var næsten for nemt, så kom der motion på programmet og jeg begyndte at nyde det.

Nu er vi kommet til kosten. I denne uge er jeg gået på en “crash kur” der i alt sin enkelthed går ud på at droppe sukker og hurtige kulhydrater – og så lige også te og kaffe. Efter de 14 dage tilføjer du så flere og flere kulhydrater.

Jeg har prøvet det før – og det virker.

Altså lige indtil man igen begynder at overdosere sine kulhydrater – hvilket jeg nemt kan komme til at gøre, da jeg er en sukker-junkie og en brød-oman… Du kan beholde dine kartofler, din ris og pasta – det kan jeg sagtens leve uden, men giv mig et godt italiensk brød med sprød skorpe og sej kerne – eller blød, sød, salt lakrids og jeg er din for evigt…. eller om 1? uge altså…

3 svar til “jeg blir’ hundrede….”

 1. visitsen Avatar

  nåmen så stik mig bare en to tre stykker – dem der er bløde, dem der er søde og dem der er salte – det skal skam ikke komme imellem os – selvom bolche/lakrids kogeriet lyder interessant

 2. En blød sød lakrids kan klares.
  En blød salt lakrids kan også klares.
  Men en blød,sød,salt lakrids ??

  Nå ja der er 1? uge til at støve den op eller måske jeg skulle hive bolche/lakrids kogeriet frem

 3. Hello,

  googling rarely delivers such a great site. great.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Kategori:

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.