(hvis jeg ikke var så slikken…)

Først røg smøgerne – og det var næsten for nemt, så kom der motion på programmet og jeg begyndte at nyde det.

Nu er vi kommet til kosten. I denne uge er jeg gået på en “crash kur” der i alt sin enkelthed går ud på at droppe sukker og hurtige kulhydrater – og så lige også te og kaffe. Efter de 14 dage tilføjer du så flere og flere kulhydrater.

Jeg har prøvet det før – og det virker.

Altså lige indtil man igen begynder at overdosere sine kulhydrater – hvilket jeg nemt kan komme til at gøre, da jeg er en sukker-junkie og en brød-oman… Du kan beholde dine kartofler, din ris og pasta – det kan jeg sagtens leve uden, men giv mig et godt italiensk brød med sprød skorpe og sej kerne – eller blød, sød, salt lakrids og jeg er din for evigt…. eller om 1? uge altså…