Med besvær og masen ( det var ham der havde besværet og mig det maste på) er det nu lykkedes at få visitsen.dk flyttet fra pMachine til WordPress.

Den største udfordring (efter hvad jeg har hørt) har været konverteringen af a, ø og å. Men det er lykkedes og jeg er sikker på, at med tidens fylde, vil der nok blive skrevet om nogen af alle de overflytninger der sker, på webkonsulenten ozlaks weblog.

Jeg vil ikke begive mig i kast med tekniske udredninger. Men jeg _vil_ nørkle lidt videre med designet (det jo min sure pligt, da jeg er en af de bloggere, der kom i hælene på 1. generationsbloggerne uden at føle sig helt hjemme i nogen af lejrene: visitsen en wannabe 1.G’er!).

WordPressen er nem at have med at gøre, men jeg skal nok noget dybere ned i den for rigtig at se hvad det store hype drejer sig om. Men indtil videre er jeg glad for overflytningen … og temaet her FastTrack som jeg tror, er det helt rigtige udgangspunkt for mig.

Igang med at tweaket og integrerer … eller i det mindste google ordene…