I samarbejde med min læge behandles jeg nu for salmonella, hvis det er det jeg har, bliver jeg rask og hvis det “bare” er en virus, har det ikke gjort skade. Men så længe jeg har feber, har min læge bedt mig om at holde mig fra andre mennesker… for jeg smitter.

(Kunne andre mennesker bare have en læge som mig – for hvis det her ikke er salmonella, har jeg sikkert fået det fra en eller anden virusbefængt toggænger på vej til Randers! – bliv’ dog i jeres senge eller jeres hjem når I ikke er raske, nå!)

Men efter at jeg ikke har spist siden lørdag – praktisk taget … selvom jeg jo må have indtaget noget, siden jeg kan blive ved med at projektiludskyde stads i den ende der gør den slag… men i dag er det så småt begyndt at gå den anden vej – og jeg havde lyst til at få noget frokost. Selvom jeg havde lyst til at spise orkede jeg ikke rigtig at lave noget.

Og det er der hvor heldet kommer ind – for lige nede om hjørnet har vi en rigtig god sandwich/suppebiks, og da jeg tjekkede deres hjemmeside ud for, at beslutte mig for hvad jeg skulle spise, så jeg at de har et samarbejdede med en diætist omkring deres mad, og at de havde en speciel proteinrig salat med fiberbolle til max 350 kalorier.

De har den ikke slået op som “slankesalat” – og jeg opdagede det faktisk kun fordi jeg lige klikkede lidt rundt, men hvor er det bare fedt, at der er nogen der gider gøre noget ekstra for deres kunder – og at der er nogen der tilbyder restauranter og cafeer at få kalorieberegnet deres menukort.

Jeg gad godt se flere restauranter og madsteder gøre brug af det – for det at have et ønske om at tabe sig, er jo ikke det samme som at man er kostfornægter, eller ikke vil spise ude.