Man siger at magt korrumperer folk, men jeg synes nu også at penge, gør et meget godt arbejde på det plan.

For tiden har jeg gang i en drøftelse med nogen, omkring fastholdelse af principper i en verden hvor der kommer konkret tilbud af penge.

Summen der tilbydes er over et døgn blevet øget fra 15.000 til 50.000 og de folk jeg drøfter dette med, er nærmest ved at gå i stykker over ikke at få de her penge.

Vi taler ikke samme sprog.

Jeg har holdningen, at det jo bare er penge og de har modsat holdningen, at det er jo penge!

Jeg forstår mennesker der prostituerer sig selv, for at skaffe penge til overlevelse, men jeg forstår ikke dem der vil prostituerer sig selv, bare for at få penge … penge som de ikke umiddelbart mangler, har behov for eller brug for.

Jeg tror på at hvis man først sælger ud af sine principper, så har man intet tilbage. Men jeg tror også, at man meget nemt kan komme til at stå ret meget alene med sine principper … og blive opfattet som en stivnakket idiot.

Money rules.