fodbehandling

Fik ordnet mine fødder i dag. Den fodgudinde, der poppede ud af det blå og som har giver mig super fantastiske råd om mange ting omkring fødder .. gav mig også navnet på en dejlig fodterapeut på Frederiksberg. Var ikke hos hende idag, men hendes lige så skønne kollega … “min” foddame var nemlig underdrejet pga. sygdom.

Det blev det ikke mindre behageligt af – og jeg sidder lige nu med de lækreste fødder … for jeg er nemlig en af dem der godt kan med fødder, både egne og andres.

At mine fødder så ikke kan så godt med mig, er noget vi stadig handler om.

Jeg har nu 2 sæt indlæg og 2 sæt meget fornuftige sko … og for første gang har jeg også et par fødder, der er pænt samarbejdsvillige og ikke gør ondt når jeg går.

En af de meget skelsættende ting der er sket for mig i 2012, er at jeg har taget min fødder seriøst. At jeg har lyttet til deres smerte, og har befriet dem for de smalle sko og de høje hæle og istedet forkælet dem med dyre indlæg og sko de kunne bevæge sig i.

Det er ikke sket uden sværdslag. For mit jeg har virkelig skulle bøjes og strækkes for at kunne håndtere de der fornuftige sko. Og jeg længdes da stadig efter stiletter og lækre støvler, der både giver højde og elegance, og klæder min fod og min holdning.

Håber at den daglige brug af fornuftigt fodtøj, på sigt giver mig lidt frihed til at lege med lidt mere sjovt fodtøj i ny og næ … men jeg har accepteret at jeg skal tage hensyn til mine sensitive fødder og opdaget at når jeg gør det, så gør de min gang over jorden så meget lettere.

* havfruefødder henviser til H.C. Andersens eventyr om den lille havfrue, der i bytte for sine ben og fødder, måtte bære det kors at hvert eneste skridt hun tog på jorden føltes som at gå på knust glas … for det er præcis sådan jeg oplever min gang på jorden føles når det er allerværst.