image
Jeg er blevet truet i dag…af min vicevært.

Det er ikke personligt ment. Alle i min opgang har fået den samme trussel – hvis vi ikke rydder op, vil vores viceværter, smide os på gaden.

Det sjove er at det er det samme selskab som ikke kan finde ud af at gøre, det de egentligt er bestilt og betalt for at gøre – nemlig gøre rent. Eller vaske trapper og vinduer. Eller skifte el-pærer, eller komme når der bliver ringet efter dem … eller er noget.

Siden vores udlejer skiftede over til det firma, har rengøringen i ejendommen været i en mildest talt elendig forfatning – tabt julepynt ligger på bagtrappen til langt op af sommeren, udbrændte el-pærer er mellem ? og et helt år om at blive udskiftet. Vi er efterhånden alle sammen på fornavn med den brækpøl, der har ligget i en af portene siden julefrokosterne i december. En af kongeoplevelserne er når de skal “feje” fortorvet: en mand går rundt med en opsamlingstang og samler cigaretskodder op enkeltvist – uanset om der er ét skod, eller en hel bunke efter billister, der tømmer deres askebærger ud på fortorvet – selvom det både er kost og fejebrædt på den medfølgende vogn.

Men nu har de skruet bissen på, har de……….og så er det bare at jeg siger, “fej lige for din egen dør, inden du klager over at du ikke kan feje foran min!”