fra minus til plus …?

Det spændende er om sidste års minusform er blevet ændret? Om jeg her i år rent faktisk vil kunne løbe hele løbet. Men mon ikke det bliver lidt nemmere i år hvor jeg ikke længere ryger og rent faktisk har løbet op til løbet. Ikke ligefrem trænet op, men løbet lidt hid og did. Formen burde være bedre end sidst.

5 svar til “fra minus til plus …?”

 1. Jeg skal heppe på dig… i tankerne, men er sikker på, at det går strålende for dig. Jeg er spændt på at høre hvor stor forskel dine løbeture gør ved løbet i år.

 2. Hvor mærkeligt. Her har jeg hele tiden gået og troet at du var en fyr!! 🙂

 3. visitsen Avatar
  visitsen

  Tak Liselotte

  og Lasse hvad får dig til at stoppe med at tro at jeg er en mand? Plok og Joachim var efter sigende med ude og løbe sidste år.

  Men tjek arkivet ud, der er masser af hints om mit køn – eller måske, nu bliver jeg helt i tvivl….

 4. […] 101pixel. Du fik kæreste og købte hus og internettet må være brændt ned for man hørte ikke til dig siden. Jeg savner dine skriverier, dine drillerier hos Joachim og din tro på at jeg er en mand. Lasse Lille – kom på banen igen. […]

 5. […] “Du er da bare så total meget single” var den en der engang skrev til mig “det lyser da bare så meget ud af det du skriver” fortsatte han. Men han tog lige så meget fejl, som ham der troede jeg var en mand. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Kategori:

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.