2008 var ikke mit år.

Mellem de gode øjeblikke, var jeg trængt op i en krog og der var tit langt imellem glæden. Stressen endte med at tage mig, da jeg ikke tog mig selv alvorligt. Mange ting gik ikke som jeg ønskede og mere end hvad jeg har skrevet om herinde.

Men året har også været et med mange fine oplevelser, med en begyndende medgang på mange fronter, alt i alt har jeg troen på fremgang i behold. Året bød også på smukke øjeblikke – og nogen af dem blev fanget på film:

Dykning i Danmark i januar Dykning i Danmark i januar Udsigten fra hotellet på Apo Island Hvalhej i Donsol Vulkanklatring og en masse dykning Nøgensnegl Min magnolie blomstre Flyttedag i min nye have Ramsløg på Bornholm Ramsløgspesto Bukøer på Bornholm Frokost Årsdag Roserne i sommerhuset Misserne ved sommerhuset Den eftertragtede jolle Sct. Hans Dykning i Røsnæs Min nye have Min nye have Mit bålfad i brug Udendørs morgenmad i okotober En mand og hans båd Alfred og Bertram kærlighedsgave Bertram Alfred Vintersommerhus Nytårsdyk Nytårsdyk Nytårsmad

I 2009 har jeg elsket, grædt en tåre, fået et hidsighedsanfald, ryddet op og slappet af – og jeg tror at 2009 nok skal blive godt og i hvert fald bedre end det der smuttede der mellem 24 og midnat.

Jeg har ingen fortsætter, men deler nogle af mine nytårsønsker med den mand jeg elsker og det er vel et meget godt udgangspunkt for et nyt år.