Hvis man ikke ved hvad man skal gøre med den stak kirsebærsten, man får tilovers når man er så heldig at have kirsebær i haven (eller sommerhuset som mig) – så vil jeg gerne give et godt råd:
- smid dem i et patentglas (skold det evt. først)
- drøn lidt sukker over
- skær lidt appelsinskræl og hæld det i krukken med det andet
- fyld op med hvid rom
- vent
- vent
- vent
- og vend glasset rundt nogle gange mens du venter, så sukkeret opløses
- jeg ventede i 40 dage
- si kirsebærrommen (som det er blevet til nu … jammen dog!) fra
- (smid stenene ud)
- filtrer det (gennem et kaffefilter)
- server og nyd
Det har en flot rødbrun farve – som en vintage portvin – og en smag af flydende marcipan med kirsebær.
Helt fantastisk.
Og når man har været nede og træne i 2 timer, så må man godt få et glas …. ummmmm
Skriv et svar