Siden sidste fredag har jeg haft en hed drøm om at få ordnet mine fødder i morgen.

Timelang massage af ømme fødder og belastede lægge, velduftede fodbade og lækre cremer, at få fjernet al hård hud så mine fødder er lækre og bløde som babynumser og til sidst slutte af med polerede negle og måske en fransk pedicure, som jeg kan fremvise i smukke sommersko, som jeg klart kommer til at have på i forbindelse med weekendens udskejelser.

Og selvfølgelig burde jeg have booket tid for flere uger siden – men det er åbenbart for svært for mig.

Resultatet er at uanset hvor jeg har ringet hen så er der meldt alt udsolgt … og så er det bare at jeg spørger:

Hvor er den finanskrise, når man har brug for den – og får alle ordnet deres fødder i morgen?

 

… det er nu lykkedes mig at finde et sted … det er dobbelt så dyrt som alle andre – så der var et hul og jeg glæder mig til:

 – Afspændende aromatisk luksus fodbad
– Luksus fodpeeling
– Hård hud på fodsålen files og ligtorne ordnes
– Neglebånd ordnes
– Neglepladen poleres og files
– Luksus fodmaske
– Cirkulag gel påføres lægges
– Fodmassage
– Fransk lak

… åh ja…