Følelsernes op- og nedture

Der er den der med “Jeg har to nyheder, en god og en dårlig – hvilken en vil du høre først“. Sådan er min tilværelse for tiden.

Jeg startede morgen med den største overraskelse i længere tid. Min gamle havedrøm rørte på sig og hvis jeg holder mine fingre krydsede i rigtig lang tid og håber, håber, håber og håber …. så måske. Med andre ord, jeg fik en henvendelse om hvorvidt jeg stadig var interesseret i at stå på venteliste til en nyttehave… og det giver jo også en slags håb.

Dernæst gik dagen jævnt ned af bakke.

Jeg fungerer så dårligt i en verden af skjulte dagsordner. Jeg har behov for at tingene siges som det er, uanset hvad sandheden så end måtte være. Jeg tåler nedelag bedre end gætværk. Desværre er en stor del af min tilværelse for tiden labyrint at gætværk, skjulte sandheder og usagte eder. Og det trækker tænder ud.

Jeg har oplevelsen af, at jeg af misforstået hensyn, har fået sat mig selv ud af spil – og at mit nu udtalte behov for at sætte mig selv på dagsordnen, må vige for det overordnede hensyn. Og det er ikke fair.

Jeg ved godt, at jeg ikke er verdens navle. For andre. Men jeg er det for mig selv – og det skal jeg vel også være?!

Om to dage er der påskeferie – jeg trænger…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.