…eller i det her tilfælde en finger sat ud af spillet.

Det er forunderligt hvor stor en forskel en enkelt finger kan gøre. Man regner ikke med at en pegefinger, der jo procentmæssigt udgør uendeligt lidt af den samlede kropsmængde, kan have så stor en indflydelse på den daglige gøren og laden. Men det kan den. Jeg kan stadig pege – men det er stort set også det eneste den finger kan bruges til indtil videre.

På forespørgsel om hvor længe det vil blive ved med at gøre ondt, svarede lægen “Så længe kroppen har behov for at fortælle at du skal passe på fingeren”. “Latterlige krop” – tænkte jeg “som om jeg ikke kan finde ud af at passe på med mindre det gør ondt”. Hvorefter jeg trak en handske på hånden og straks derefter bangede fingeren ind i døren – fordi jeg ikke længere kunne se den store hvide bandage.

Min finger fortalte mig derefter at det var en uhensigtsmæssig handling – og at jeg skulle lade være med at gøre det fremover……..