Det sku’ være så nemt og så det faktisk svært…

Jeg er endnu en af dem der går og tæller – og det er jo i princippet nemt nok: på med en skridttæller og så derudaf. Indtastninger en gang om dagen – eller i det mindste hver 3. dag.

Alligevel er det lykkedes mig at komme til at mangle 20.000 skridt og sænke holdets samlede indsats.

Udover at jeg glemte at påsætte skridttælleren første dag og sørge for at deltage i en konference fra søndag aften til tirsdag eftermiddag, med nedsat gågang som følge, så er det også lykkedes mig at glemme at indtaste en hel dags skridt (som ikke kan efterfyldes) og få indtastet små 13.000 skridt som 1300.

At sige jeg er talblind hjælper nok stort i det sammenhæng – og min holdkaptajn er næppe specielt stolt af mig. Men jeg har hørt at der er flere derude der også har svært ved det … det er godt at vide at man ikke er alene.