sommer på glas

Sommeren er hældt på flasker og glas, bundet til og sat på plads. Sat til side til vinterens komme. Der blæser regn og vind på mine ruder,jeg tænder lys og skutter mig. Efteråret er endelig kommet og varsler mørke og årets ende.

Det blev et andet år end jeg havde forventet. Både meget bedre og lidt værre end jeg troede muligt. Men jeg ved at tiden vender, at der efter mørket kommer lys igen. At der bag de rødmende blade, sidder springfyldte knopper på spring. Klar til igen at vokse og sprede deres lyse farver.

Jeg er glad for mit liv, glad for min tilværelse, måske lidt forundret over de snirkler og kruseduller min færden har taget, men tilfreds med at den vej jeg har fulgt bragte mig lige præcis herhen…

Inde i mig er der også et forår der venter på at springe ud, når vinteren vender og solen får styrke igen.