Egentligt ville jeg gerne have skrevet et langt indlæg om min tur ind i stilhed og meditation. Og da jeg kom retur til DK forrige lørdag var jeg også fyldt med summende energi og mange tanker om det hele.

Og der er stadig ting om det, der vil komme til at komme ud.

Men så kom torsdagen og et par timer inden jeg stod og skulle rejse med min nevø til Berlin opdagede jeg at min cykel var blev stjålet … og så gik tingene op i cykel og Berlin tur … og nu i cykel igen.

Og alligevel hænger tingene sammen. Jeg er sikker på at havde jeg ikke lige siddet 10 dage og mediteret på landet i Sverige, ville jeg ikke have været så rolig ved opdagelsen af cykeltyveri – og ro og accepteren af tingenes tilstand, var også ret godt at have med da vores tur til Berlin endte med en noget forlænget hjemrejse på grund af et misset tog i Hamburg.

… lige nu har jeg 1000-vis af ting og tanker og jeg satser på at nogen af dem rammer bloggen her, inden de bliver blæst væk af andre emner.