Jeg var inviteret til premiere, på den nye Bond-film i går. Det viste sig at være mere end bare en biografbillet, der var blevet rykket ud med og middag og drinks og bustur gennem byen var også ganske herligt. Jeg fik lejlighed til at dresse op i det store skrud, alle diamanterne og de høje hæle. Men filmen …. gab!

Jeg troede at jeg grunden til, at jeg havde svært ved at finde ud af plottet, skyldtes at jeg lige i starten sad og småblundede lidt, men det var åbenbart ikke tilfældet. Flere folk, som havde holdt sig vågne gennem hele filmen, havde også svært ved at se hvad der var hoved og hale på det.

Hvis det så i det mindste havde været Bond-agtigt mens det stod på, havde det måske været til at klare, men det var det ikke engang. Det var bare en mystisk actionfilm – uden plot.

… eller som der blev sagt i bussen på vej væk fra biografen, med kig ud til alle de opstemte unge der var i gang med deres 4 kasse juleøl :

“Man kan godt se at de ikke har været inde og se Bond; de er alle sammen vågne og glade!

I lyset af det, var forrige års film faktisk ret god – selvom jeg ikke mente det dengang.