På mit køleskab hænger forskellige gavekort. Noget for noget – som biografbilletter, for at få nøgleoplysninger og mad for larm, og gaverne fra jul fodforkælelse til ham og finere madoplevelser til mig.

Og i dag blev noget af det indløst.

Bruch i nabolaget – pænt uden at være prangende, bare ærgeligt at vi først blev glemt og derefter fik forkert mad. Vi fik et tilbud om at få en af retterne “på huset” – men da vi allerede spiste på husets regning, ville vi egentligt hellere bare have haft vores rigtigte mad, og indenfor en fornuftig tid.

I biografen sad vi på sofarækken med muligheder for benstræk og putning op af kæresten. Filmen var fin nok, men har vist vundet andres hjerter mere end min, selvom hovedrolleindhaveren så fantastisk ud, da hun var pudset op som en ung Audrey Hepburn … men jeg er er også en sucker for Audrey. (hvem der bare var prinsesse for en dag .. en fridag..)

Og mens vi var rundt til vores gøremål, gik jeg som i en mindre brandert. Ikke rigtig fuld, heller ikke ædru … bare sådan tipsy – som Audrey ville være.

Og helt gratis var det – mad, biograf og svimmelhed – og jeg håber stadig at jeg snart er over det sidste.