Jeg vil ha’ en nørd!

Et eller andet sted er jeg nok i til op over mit hovedet, med denne weblog. Jeg forstår ikke teknikken bag den, og det er mig egentligt også temmeligt ligegyldigt – når bare det virker.

Men sådan går det så bare ikke altid – så er der kommentarspam og nu kan jeg så se, at nogen folk slet ikke kan komme til at kommentere. Og det gør mig så træt.

Træt, fordi jeg ikke har nogen anelse om hvor jeg skal starte, med at finde løsningen på problemet (udover at høre de andre jeg kender der bruger pMachine om de har samme problem – hvilket de siger de ikke har) og træt fordi det ikke interessere mig, og det ikke er det, jeg vil bruge min tid til.

Det kan godt være, at det her computerværk og internet og-jeg-skal-komme-efter-dig, sparer os for en masse tid – men lige nu og her føler jeg godt nok, at det også suger en masse tid. Tid jeg kan bruge til andre og bedre ting.

Så jeg vil have en nørd. Min egen personlige nørd. En on-call nørd – som jeg lige kan ringe op og sige – “Hey – nu er der det her galt” og vedkommende så siger “Nåe det – der er bare fjotti-nup-niklsa-knouptja-noget det ordner jeg lige med et ruf”.

Men sådan er virkeligheden ikke.

Sådan er virkeligheden overhovedet ikke…….

P.S. Jeg ved nu at 4 personer ikke kan/har problemer med at kommentere – så hvis du også har oplevet at få beskeden “Your comment could not be posted at this time.” – så smid mig lige en mail —-> brug der den formular ting her til højre…. så jeg kan få en ide om omfangets størrelse