Det er meget få ting jeg offentligt vil erkende, at jeg ikke kan finde ud af. Primært fordi det er meget få ting jeg ikke kan finde ud af. Ting der skal sættes sammen kommer oftes med en brugsanvisning, og når det viser sig at man alligevel ikke kan gøre det “nærmest i blinde” kan man læse sig til måde og metode … og det gør jeg så.

Men når det kommer til lamper, lys og ledninger kommer jeg til kort. Det sker dog altid først efter jeg har købt tingene for “hvor svært kan det være” siger jeg til mig selv når jeg står i forretningen. “Hvor svært kan det være” lyder det indbrændt, når jeg har bakset med lor fatningen i en ? time. Og igen – og nu nærmest opgivende: “Hvor svært kan det være”, når jeg kigger på vejledningen på nettet …

Men det er åbenbart svært nok for mig – og det er bare at føje spot til skade, når de siger:

Adskil fatningen. I nogle fatninger er der en lille
spærreanordning. Den skal trykkes ned f.eks.
med en skruetrækker.

Det lyder nemt – men der må være et eller andet trick, jeg ikke kender til…!