Efter en vis sløvhed både omkring hjem, udseende og mad her over jul og specielt nytår – med det højeste kalorieindtag ever, til den sidste julefrokost i går – bruger jeg søndagen på at rydde op og rydde ud.

Både i køkken- og køleskab, stuen og mit ansigt med diveres masker.

Det nye år starter rigtigt i morgen og januar kommer til at være en dejlig sund måned med lækker sund mad, ingen alkohol og sukkerstads og en masse dejlig motion … sådan at jeg lige kan tabe de der sidste 4 kg. inden bikinien skal på i slutningen af januar.

Og jeg glæder mig – kan i den grad mærke på mig selv og min krop, at jeg har det meget bedre og har mere energi når jeg fylder på med de gode ting, fremfor at stoppe mig med forskelligt junk.

Så de sidste ting skal flyttes, dykkerudstyret skylles og fjernes fra stuen … og jeg må vist hellere komme videre…