Det virkede som en god ide at pakke en kurv med sushi, champagne, sake og gode øl og dele den med gode mennesker på Islands Byggge i aftensolen.

Det var skam og både hyggeligt og berusende.

Sushien var lækker og drikkevarene våde og kolde og ramte lige hvor de skulle. Og børnene legede og Malthe, der lånte bolden blev ved med at skyde den i vandet og pigen ved siden af havde bryster nok til en mindre negerlandsby. Og vi fjasede på græsset og solen, snakkede og hele verden blev vendt og venindens 12-årige mente ikke, at jeg skal være verdensminister og slet ikke, at man bør skære hænderne af folk der bruger løgknive til hyldeblomstis…. (og her kunne en bindestreg være ret så fortællende “blomstis”) – en bøde på 150 kr. er nok. Og solen gik ned og det blev ved med at være varmt og da vi kørte over Langebro, var temperaturen 20 grader.

Alle kræfter suges ud af sommeren – i nydelsen af øjeblikket og angsten for at hver eneste dag kan være den sidste sommerdag.

Men jeg er så nok heller ikke hverken den sødeste eller den sprødeste melon hos grønthandleren her i dag.

2 svar til “…”

  1. […] Det virkede som en god idé at pakke en kurv med papvin, pølsehorn og gode øl og dele den med et dejligt menneske på Islands Brygge i aftensolen. Og var planen var at lade sig underholde via storskærmen samtidig. Det var der alt for mange andre mennesker som også syntes var en glimragende idé […]

  2. nu længes jeg efter min bryggen.
    og hyldeblomstis. du siger noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.