Kære Julemand

Ja, jeg ved jo godtnok ikke om det er dig jeg skal skrive til – eller om det her mere hører hjemme hos Gud eller måske bare Folkeregisteret. Men i og med at det er december og der jo kun er 8 dage til jul – så starter jeg med at prøve hos dig.

Jeg tænkte bare på, at nu hvor jeg er stoppet med at ryge og startet med at løbe – så skulle det jo give mig omkring 10 leveår mere. Og så var det bare jeg tænkte, om jeg ikke kunne få dem allerede nu, istedet for senere. Altså at vi blev enige om, at jeg blev 10 år mere i 30’erne?

Det er jo ikke fordi jeg har noget imod at blive ældre, og jeg er sikker på at de andre aldre også har sin charme og glæde. Men jeg synes nu alligevel at de her 30’er er helt specielle og jeg ville gerne hænge ud her lidt længere.

Det ville jo heller ikke kun være til min fordel: Tænk ti år mere på arbejdsmarkedet, ti års ekstra skatteindtægter (modsat ti år hvor jeg bare belaster samfundet!), ti år mere til at opspare pension i (og ja, jeg var en af dem der fjollede rundt alt for længe og kom for sent igang med at tænke på pensionsopsparing), ti år mere til at føde børn i (husk at det er dem der skal betale for os alle når vi bliver gamle).

Jeg mener at det ville være en helt fin deal……hvad siger du?

visitsen

Ét svar til “…”

  1. *ho ho ho*… you got yourself a merry little Christmas 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Arkiveret blogindlæg


Skrevet den:

Du har mulighed for:

At skrive en kommentar, eller trackbacke fra din egen weblog.