April

  

Foråret kom for alvor i april. Udover at gense min mors anemoner i et enkelt uberørt bed hendes have, kom jeg i skoven og nød dem for real. Ønskerne for fremtiden blomstrede både i mig og i de sten jeg lavede til andre.

Maj

  

   

I maj måned lå jeg vandret. På en og samme tid skulle jeg pakke 25 års liv på Vesterbro ned, afslutte en krævende arbejdsopgave og få styr på fremtiden. Jeg klarede igen af delene særligt godt – men med udgangen afmaj tog jeg alligevel på ferie – en uges pilatesophold på en græsk ø og der opdagede jeg for alvor, hvor træt, øm og slidt min krop var blevet gennem de sidste 2 år. En ikke så behagelig øjenåbner.

Juni

  

Juni handlede fortsat om nedpakning og flytning. Inden lejligheden kunne blive sagt op, skulle jeg nemlig have ordnet gulve og vægge, for at undgå en dyr efterbetaling. Så jeg flyttede rundt på kasser og vaskede støv af, så jeg endte med bronkitis – og tog så på Festival på Isle of Wright.

  

I juni 2017 havde min mor været død i et år. Og jeg sørgede stadig. Selvom selve dagen blev brugt til at være værtinde for et lokalmesterskab i minigolf for projektledere. Det var en hård dag på mange måder – og så kom Sct. Hans. Som igen blev tilbragt i smukke Saksild, som for evigt har mit hjerte.

  

Juni blev også den måned jeg fik taget nye billeder til mit firma – til mig… Denne gang en helt anden type billeder, som dog stadig venter på den konkrete ibrugtagning. Venter gjorde også min have, som endnu engang voksede mig over ørene – og igen, igen gav mere end den fik.