mandag 17. oktober 2005 kl.18:00
you win some and you lose some
De siger jeg er god til at lave mad. Det er jeg også. Men en af grundende til at rygtet stadigt består er, at fiaskoerne laver jeg oftes alene og til mig selv. Som her i dag hvor lammet smagte af uld og ødelagde det hele.
Nu ligger den så i skralden og pynter sig med whiskysaucen – og det er nok godt det samme.
Håber Lisolettes får kommer til at smage bedre….
Surt… så surt! Stakkels dig visitsen. Det er sguda så irriterende, når ens mad falder dårligt ud. Der er det eneste, der kan tilfredsstille mig, tanken om at jeg i det mindste ikke lavede det til gæster.
Interesseret.. hvordan lavede du din whiskysauce? Jeg har jo en opskrift på den, if needed? ;)
Fik du så noget at spise?
Jeg skal komme efter dig – med mit får, skal jeg…
Anja: jeg er ikke så nøjregnende med lige præcis den opskrift – bare der er godt med fløde og whisky – så smager det …. og maden … tjoe, det ender jo aldrig helt slemt, når det ender med en pose zuluer
Lisolette: du sender bare det der får med posten….
En pose zulu’er kan snildt gøre det ud for mad – her er det bogstavlakrids :D
Hm… enig i den med fløden og whiskyen, så er man rigtig godt på vej -og hvis der så kommer esdragon og rosmarin i – så er den ved at være der *slurrrp* ;)
Det er fåret fra Helvede! Bare så du ved det…