image

Jeg fik en mail fra Dennis … I kender godt Dennis ikke? Det er ham der er edderkoppe-bøssse-webmaster. Han fortalte mig at min weblog er blevet tilknyttet det her site og

“We hope your indexation will provide you with a greater number of GLBT Internet surfers and that you will use Spidergay for your own needs.”

(se mailen i sin helhed her)

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er pro-homoseksuel i den forstand, at det rager mig en bønne, med hvem, hvad og hvordan folk deler deres seng. Og igennem årene har jeg haft en god del venner der har en anden seksuel orientering end min egen. And itís no big deal.

Men dilemmaet her er: skal jeg lade stå til eller afmelde mig? Jeg vil jo på mange måde gerne tilkendegive min liberale holdning (specielt fordi der stadig finde så mange ufattelige forstokkede mennesker ude i verden – men også bare her i landet) – men samtidig føler jeg det vil være lidt fjollet at reklamere for denne blog som en gay-weblog, når det ikke er det den er… (og jeg er ret sikker på, at ret få GLBT Internet surfer vil få specielt stor fonøjelse af at lande her på siden).

Jeg er i overvejningsfasen.

P.S.
Hvorfor er det så lige jeg er landet her i første omgang, er der nogen der har stukket mig?