Så sad vi der, og var købehavnersmarte på den vesterbroske måde, med hver vores drink og filosoferede over turen ud i provinsen og hvor meget det altzå ikke var oz, og hvor var vi dog egentlig ens og fede på den fede måde og hvor lækkert at vi var blevet kollegaer og havde hinanden at støtte os til.

Og ind dumpede tre af veninderne. I deres allerbedste overgearet-blond-ibiza-mode, hvor alt og alle væltes omkuld at flavrende gevanter og voldsom talestøm. De dyre drinks blev næsten fejet af bordet af det omrejsende dildo-show, for åh ja, der havde været diverse indkøb involveret.

Og der sad jeg og kunne se mine to verdner kollidere og gøre sig uforståelige for hinanden.

Jeg kan sagtens rumme begge dele af mig, for _jeg_ er begge dele. Jeg er både hende, den seriøse kollega, der tager beslutninger og taler voksent og så er jeg hende tøzen, der tøzer med tøzerne. Og jeg kan lide begge dele og er glad for at jeg har mulighed og rum til at udtrykke forskellige sider af mig selv.

Jeg skal bare lige finde ud af hvilket ben jeg skal stå på, hvis jeg er i begge verdner på samme tid….