(måske)

Sidder her stille og roligt og kigger via blogbot på nogle af de weblog(-s, weblogger – hvad hedder det i flertal?) jeg det sidste ? år har fulgt mere eller mindre med i – og pludselig opdager jeg at min blog er ført på en blogroll…………!

Og hvordan var det så lige at det kunne ske?

Det eneste svar jeg umiddelbart kan komme på er, at jeg i et øjebliks kækhed satte url’en på en kommentar hos /many (aka blogger-dronningen) og dermed gjorde mig åben for indsigt……….? (eller også er det fordi han kender en, der kender mig – og den ene har fortalt den anden, om det her lille projekt?)

Pludselig kan jeg mærke præstationsangstens kolde ånde blæse mig i nakken……….. vil jeg egentligt der her weblog-blog-skrive på nettet-noget?, har jeg noget at sige?, hvem læser med? – og hvad nu hvis der slet ikke er nogen der læser mig – og puha, mit design er jo slet ikke kommet op og køre………… bla. bla. bla.

………og måske skulle jeg bare droppe hysteriet, få mig meldt på den der blogbot, og komme igang med at skrive og glemme det store forkromede overblik…………….