Så blev jeg i bogstavligste forstand ekviperet fra yderst til inderst, da eftermiddagen blev tilbragt hos frisør, tøjforretning og lingeributik.

Det sidste lyder med sexet, end indkøbet kan forsvare – da jeg nu er nået op i den alder (og størrelse) at underkjole og shapewear (eller støttetrusse), i dag er gået fra at være et ord, til en del af min hverdag.

Jeg troede vel ikke at det skulle ske, men ligesom sikkert mange andre kvinder har jeg jo set Trinny & Susannah og deres magiske trusser gøre en forskel på kvinder, og i dag var så den dag jeg kastede mig ind i det forbrugsræs.

Nu skal jeg så på egen krop undersøge om det udover at gøre en forskel på kroppen, også gør en forskel i hverdagen – da jeg på en daglig basis er en af de kvinder der både sidder ned og går på toilettet.

Man kunne selvfølgelig også skrue ned for madindtaget og op for motionen … men det er jo sommer og sårn – og når man kan klare det halve og en hel kjolestørrelse med en magisk trusse, så er det jo ikke at forklejne.

Og med nyt hår og kjole oveni, skal man jo heller ikke blive for svedt.