Jeg har aldrig været med til en geekdinner – fordi jeg aldrig har følt mig geeket nok. Jeg var ikke med til tøsebloggerdinner, fordi jeg ikke så mig selv som en del af målgruppen. Men en blogger er jeg da – så derfor mødte op på Fredriksberg for at snakke Blogforum2.

Invitationen der var åben for alle og lød bl.a sådan:

To unite bloggers, to unite the thinking, to have a good time. In the spirit of sharing and openness all of the planning will happen in a couple of open meetings – everyone that meets up co-creates the event. The first meeting will take place this coming sunday at 11am in downtown copenhagen. Comment on this post if you wanna join.

[blogstrapping.net]

Som altid når jeg har mødtes med andre bloggere, er det altid startet ud med oplevelsen af, om jeg egentligt hører til her. For selvom weblogs efterhånden er hvermands eje, er det alligevel også som om, at det er “nogens”. Og de der nogen, er nogen andre end mig selv. Men det ender altid med oplevelsen af, at selvfølgelig hører jeg lige så meget med, som ham eller hende ved siden af mig. Det er jo det der er skønheden ved weblogs – du er selv med til at bestemme rammerne.

Allgevel tror jeg at mange andre bloggere sidder derude og tænker – ja, ja det er fint nok – men hvad har jeg med det her at gøre, og det viste sig også, at dem der havde taget imod invitationen til at møde op til dette planlægningsmøde, stort set alle sammmen var nogen, der har webloggen som andet end en biting i deres liv. Flere af de fremmødte har gjort IT, weblog eller sociale/elektroniske netværk i forskellige afskygninger til deres hverdag og levevej.

Men det vi sad og snakkede om – det der var et ønske om at lave er et åbent bloggerarrangement for alle bloggere. Det vil sige mig, det vil sige dig.

Bolden er kastet – det blir spændende at se hvem der sparker den videre… *hep*