Jeg kan huske da jeg fik min telefonsvare. Det var tilbage i 80’erne og det var ret hot. I dag har jeg ingen.

Efter at jeg i et stykke tid, konsekvent glemte at tjekke den, og folk blev trætte af at lægge “forsvundne beskeder” og det til sidst stort set kun var mine forældre der hang ved (hvad er det ved forældre der gør, at de som de eneste ikke ringer til ens mobil, når man ikke er hjemme?) er den afgået ved døden.

I det hele taget er hele den “hotte” telefonsvarekultur ved at uddø. Svarer folk ikke på hjemmenummeret, prøver man mobilen – og svarer de ikke der, så sender man en sms, fanger dem på messenger eller sender en mail.

Altså bortset fra lige før, hvor jeg lagde en besked på venindens telefonsvare og i min forfjamsethed fik røbet – dels at jeg ikke havde nogen ide om hvilken ugedag det er og dels at telefonopkaldet foregik på toilettet.

Næste gang sender jeg vistnok en mail….