Det er meget fint, at man kan sidde her i (for)sommerlandet og arbejde med udsigt til grønt og blomstrende kirsebær, og med fuglefløjt og hav i ørene. Men som den bybo man jo stadig er, ønsker én jo at opretholde sin sunde levestand og i dagens Danmark kan man jo få hjælp til det.

Så jeg sikrede mig, at mine årstider kom med mig på landet. Fin service. Og den virkede også. Halvt.

Da vi kom herned i fredags stod torsdagens kasse fint udenfor sommerhuset, med friske frugter, fine grøntsager og lækre brød fra Emmerys. Lige til at tage ind og gå ombord i.

Og vi spiste så lystigt og glædede os til gårsdagens kasse. Der var fuldstændig tomt på grøntsagshylden og store forventninger til hvad vi nu skulle smide på grillen om aften.

Der blev spejdet og lyttet – men der kom ingen bil.

Da jeg ringede fik jeg at vide, at der var levering frem til kl. 17 – så jeg måtte vente og se og ellers ringe tilbage i dag.

Så det gjorde jeg og efter 7 minutters ventetid …. og milde abstinenser … kom jeg igennem til samtalerne og fik at vide at systemet var nede, chaufføren nok ikke kunne finde adressen og jeg ikke skulle regne med at modtage en levering.

Men regningen kom på en mail for et øjeblik siden – så helt galt står det da ikke til.