umiddelbart skal du lave en repair table (har vi lavet for dig). Det er nok en god ide at have en 100% backup af din blog hvis den er meget vigtig for dig. Dette laves fra phpmyadmin eller endnu bedre, via vores backupmaster system (skal der dog laves abb for)

Mvh Supporten

Jeg er sikker på at det giver mening for nogen – men bottomline for mig er; alle mine kommentarer var forsvundet, man kunne ikke skrive nye (eller det kunne man, de blev bare ikke registreret) … og det var kommet uden at jeg havde pillet med noget.

Og som man spørger får man svar – og ovenstående er svar fra min webhost … og nu virker det så igen, så jeg tror at nogen har pillet ved noget.

Og så skal jeg så åbentbart også få lavet backup og opdatet min wordpress, for ham i supporten skulle lige skrive en ekstra mail:

og backup er en rigtigt god ide specielt hvis man ikke har opdateret og fjernet sikkerhedshuller i sin wordpress :-)

Og mig … jeg har nogenlunde den her attitude til det tekniske bag min blog:

Bertram og Alfred

Men jeg takker for hjælpen.