Man tager 7 voksne og 7 børn (en af hver holdes til side og tilsættes senere) Man tilsætter en skøjtebane og skøjter til dem der behøver. Når skøjterne er monteret tilføjes en himmel der lige så stille bliver mørkere og mørkere. Man sørger for at det ikke regner på ingredienserne. Og så lader man børn og voksne køre rundt og rundt indtil der er behov for en pause.

I pausen tilsættes lækre muffins og varm kakao med flødeskum med let hånd, indtil deltagerne er stopfyldte og godt tilfredse.

Der køres et par runder igen. Derefter placeres deltagerne i bus, bil eller cykel med destination mod Halmtorvet.

Ovnen tændes for lasagnen (og der er det nødvendigt at snyde – den er lavet tidligere på dagen af 2½ kg. hakket oksekød og efter et besøg på isen er det egentligt ikke for meget til den mængde gæster) og der laves salat, mens gæsterne underholder sig med et udvalg af øl til de voksne og sodavand og tegnepapir til børnene.

Når lasagnen er klar, kaldes deltagerne til bords – og lige som maden er ved at være fordelt, tilsættes det syvende barn og voksne. Der spises til gæsterne er ved at revne og så lige lidt mere.

Mens de voksne snakker, sendes børnene op til overboen hvor de klapper katten og et enkelt af børnene taber tøjet. Mens de voksne snakker videre, tegnes der og leges skjul hos ungerne og de halvstore drenge ender bag computeren.

Ved en 9-tiden køres lånebarnet hjem og ved en ti-tiden er de fleste gæster gået og det sidste slæng drikker resten af øllen og spiser noget af det børneslik, der ikke kom på bordet.

Hvis man vil kan man tage billeder af hele herligheden – men ellers kan man bare have det i sin hukommelse og i sine ømme ben dagen derpå.