Tre uger … tre små sølle uger varede den længe efterlyste våbenhvile i min helt egen personlige aviskrig.

I går fik jeg et brev fra Transport- og Energiministeriet, der på deres helt egen (2 siders) facon fortalte mig, at det her med gratisaviser ikke er deres bord, at Folketinget ikke gider tage sagen seriøst – uagtet de mange klager, at jeg jo bare kan bruge den afmeldingsmulighed der er hos aviserne og at der alt i alt ikke sker en pind lige nu og her, men at man måske gør noget efter 1. april….

Brevet var i øvrigt et svar på min mail af 14. januar 2007.

Man kan selvfølgelig starte med at spørge sig selv om hvordan det kan tage 7 uger og 3 dage og besvare en mail – men det vil nok være ret håbløst. Til gengæld kan man med sikkerhed sige at brevet er fuldstændig blottet for substans og endnu bedre bliver det, når jeg dagen efter at jeg har modtaget brevet, begynder at få aviserne igen….

For i dag lå der lige så nydeligt en Dagens Dato og 24 timer placeret i min postkassen med Nej tak til gratisaviser. Man burde måske være taknemligt for at de var placeret der, istedet for ved hoveddøren med Nej tak til gratisaviser, fordi jeg så ikke er nødt til også at bære dem ned.

Men jeg tager da bare turen een gang til:

Klistermærker på døren – tjek
Klistermærker på postkassen – tjek
Afmelde aviserne på deres hjemmeside – tjek

Skal vi så se om det virker denne gang?

afmeldt.bmp