Var inde og se Anders Matthesen igår (og kan lige nu ikke lade være med at smage på ironien i at bruge 1½ time på afstandstagen fra ande-figuren, når jeg nu opdager at det lige præcis er anden.dk man skal finde ham på….) – men han er skarp og sjov og jeg blev endda en smule rørt helt til sidst … uden at jeg vil røbe hvad han gjorde, i tilfælde af at nogen skal ind og se, eller overvejer at købe dvd’en.

Men en lille del af tiden sad jeg også og overvejede om jeg havde set forkert på tiden, da jeg havde inviteret gæster derhjemme 2 timer efter starttidspunkt.

Men showet sluttede 1½ time efter start. Som annonceret.

Og da jeg stod ved døren derhjemme ankom gæsterne som planlagt.

Søndagsgæster. Min kærestes gamle venner som jeg havde inviteret som en fødselsdagsoverraskelse – og egentligt for at vi skulle spille det spil, jeg også gav min kæreste i fødselsdag.

Vi fik nu ikke spillet. Men vi spiste pizza’er direkte fra æsken, drak rødvin og fik fulgt op på den tid der var gået siden sidst og det var en superafslappende måde at have gæster på.

De gik 2½ time senere. For det var jo søndag og hverdag i dag … og det var faktisk en rigtig fed fornemmelse. Ikke at de gik. Men at man kan presse nærvær og samvær sammen på den måde. At man koncentrerer sig om det at være sammen, fremfor borddækning, madlavning og oprydning.

Tror jeg skal til at dyrke de kortere visitter noget mere.