Jeg er rigtig, rigtig god til at lære nye ting – det kniber bare tit med at bruge det lærte. Men jeg forsøger og jeg kan se mine egne udfordringer.

Har været på forrygende seminar, men satte mig ved det forkerte bord ved den sidste frokost og kunne så se og høre de ting jeg selv var begejstret for, blive pillet synder og sammen. Hørte om hvordan det var at være en gammel ræv i faget og altid kende alle svarene og have al viden allerede.

Jeg har altid haft en sund kritisk holdning til ting, men jeg tror på læring, forandring og begejstring og jeg håber at den del af mig bliver ved med at eksistere, uanset alder og livsfaser.

… og i weekenden vil jeg lade mig begejstre igen.

Man bliver aldrig for gammel til at lære noget nyt og man bliver aldrig for gammel til at smage noget nyt (selvom man er lidt af en kræsenpind som mig).