Jeg glemte min skridttæller mellem omklædningerne fra shorts (til rengøring) til kedeldragt (til maling) og tilbage igen, men jeg er sikker på at jeg har gået en million skridt med kæmpe industristøvsuger, malerpensler og ruller og salmiakspiritusstinkende rengøringsvand.

Og hver gang radioavisen annoncerede vejret, blev jeg orienteret om det gode vejr og planerne om at det fortsætter i morgen,

Og der var musikterapi i radioen og dem der var lukket inde i det gode vejr kunne ønske et stykke musik for at få det bedre – og for første gang ønskede jeg (ikke for mig, men for min kæreste der hadede hver indelukkede minut) og de spillede ingenting for os.

Havde det ellers været for meget forlangt?

Og vi nåede længere end vi havde forventet og alligevel ikke nær nok, og havde undervurderet malingens rækkevidde og hullernes størrelse. Og det fortsætter i morgen.

Piv