Efter at have været “en af gutterne” og måske endda en af de første gutterinder, på et rigtig godt dykkerkursus her fredag og lørdag, så trængte vi til en søndag, i et lidt roligere tempo og med lidt mere flødeskum i kanterne.

Så efter en god (og tiltrængt) nat søvn, tog vi bilen ud i den frostklare formiddag.

Kursen var sat hjemmefra, for vi ville ud og prøve at spise brunch på Frederiks Bastion, som vi tidligere er kørt forgæves til.

Det gjorde vi ikke denne gang og det var ret godt, for der ventede os en rigtig fin kulinarisk oplevelse, serveret af søde og kompetente tjenere og i et meget smukt lokale.

Maden ligger fint i kølvandet på Norma, med nordiske råvarer tilberedt i fin stil. Deres brunch byder blandt andet både på islandsk styr (et rigtig fint alternativ til græsk yoghurt), koldpresset æblejuice, hjortespegepølse, skagens skinke og norske pandekager serveret med æblemos og havtorn og en helt vild lækker kompot til osten, bestående af syltet blomme og valnød (efter sigende er de bare syltet i sukkersirup og grøn anis… det kalder på et forsøg!)

Det var den ene velsmagende mundfuld efter den anden og kaffen var både god og varm – det sidste fordi den var klædt i sælskind.

Vi nød vores mad og snakkede gårsdagens oplevelser igennem og da vi godt mætte kunne rejse os for bordet, var vi lige et smut forbi restaurantens salg af lækre delikatesser og fik et par goodies med hjem til os selv og en fin lille ting, som gave/bestikkelse til en god ven.