Enden af en kat

Fik endelig besøgt, den gode Toppermis i Vejle.

Og det var mere end tydeligt, at hun nu boede der og ikke havde tænkt sig andet. Ingen varm velkomst der. Tjae ikke engang en velkomst fik man.

Og det er jo godt.

For det må jo betyde at katten trives i sit nye hjem.

Lige inden vi kom havde hun og hendes katteveninde, fået en fugleunge ind i stuen. Kattemor fik reddet den og den var blevet sat op i et træ, hvor den sad og pustede ud, da vi kom ind. Kattene sad under træet og ventede på at se om fuglen drattede ned. Det gjorde den nu ikke.

Da vi forsøgte at komme i nærkontakt med Topsen, forsvandt hun ind i et buskat – og derefter fik man lov at hilse på r**en.

En tilgang fra en anden side, sendte hende ud på fortorvet, hvor hun lå og rullede sig i solen på fortorvet, mens vi stod i duften af den timian vi trampede rundt i og ikke kunne så meget andet end bare at kigge.

Der var nok ingen der havde regnet med, at en baggårdskat fra Egypten, skulle ende som forstadskat i Vejle“, sagde min kæreste da vi kiggede på kræet. Og der er ikke rigtig nogen tvivl om, at Topper er kommet hjem og at hun nu bor hos Ulla i Vejle og er ganske tilfreds med det.

Topper i kurven

Topper har to senge“, fortalte Ulla os. “Før Topper flyttede ind havde Wimmer også en seng. Men nu har Topper to“. Så at Topper er flyttet ind, er der ingen tvivl om.