En halv time inde i dagens første møde, gik det op for mig, at der åbentbart er en fysisk grænse, for hvor mange ting jeg kan rumme om morgen.

Så hvis jeg gør en eller to ting jeg ikke plejer at gøre – så forsvinder det samme antal “normale” gøremål – uden at jeg overhovedet opdager det.

I dag havde jeg et behov for at være relativt respektabelt påklædt. Dette indebar en nystrøget skjorte. Da der ikke var nogen på lager, endte jeg med at stå og stryge, der midt om morgen.

Syntes selv at jeg så ret godt ud da jeg skulle gå – og det var oven i købet lykkedes mig, ikke at krøllet skjorten, _inden_ jeg var ude af døren.

Sidder så der til mødet og føler mig rimelig på toppen, køre med klatten og er cool med de kolde – indtil det går op for mig, at jeg er kommet hjemmefra uden så meget som et strejf af make-up børsten.

(Hvis du er kvinde og vant til altid at have make-up på, ved du hvad jeg taler om. Hvis du ikke har en pejlling om betydningen, skal jeg prøve at forklare:

Prøv at forestil dig: du er klædt på i smoking, står med vandkæmmet hår og føler dig dejlig-lækker og lidt James Bond-agtig oppe i baren og pludselig opdager du, at du på den ene side af ansigtet har to-dags skægstubbe og på den anden side er glatbarberet ….. )

Mødet gik nu fint alligevel og måske skulle jeg overveje helt at droppe make-up fremover – det ville jo give mig en ekstra halv times sovetid om morgen … fik jeg sagt jeg var B-menneske?