“Nu skal det gøre godt med en smøg” var den første nogenlunde normale tanke, der for gennem mit hoved, Men ak og ve, udover at have slæbt motiveret mig til det her løb, er veninden også ikke-ryger, med et ikke-ryger hjem… så kaffen og smøgen måtte vente noget tid.

Vi evaluerede løbet: “nå – det var da nogen der var langsommere end os” vi kiggede på gaverne: “ok – var det det? – jeg havde da regnet med noget mere” men alt i alt var vi glade og rimelig stolte af os selv. Godt nok bestod de første 3 km mere af lunten end løben, og de sidste 2 mere af gåen end lunten. Men vi gennemførte og det var ærlig talt mere end jeg havde regnet med.

Glad var jeg, indtil veninden fik fat på en af de brochure, der lå i vores “gavetaske”. “det her ser da spændende ud – det kan vi da godt gøre. Og det hun havde fået øje på: Kvindetriathlon 2004
* 200 m svømning
* 20 km cykling
* 4 km løb
Hver for sig ser det da meget uskyldig ud – men lur mig om, det ikke er liiiige lidt for meget for mig … men der stod noget et eller andet sted om at der var gaver…… og der er jo lang tid til august.

UPDATE
Har nu været inde og skrive mit fine diplom ud …. og tjekket min placering. Jeg kom kun 23 minutter senere i mål end hende nr. etteren. At være placeret et sted mellem nr. 300 og 400 er da også en slags sejr.