Det gik op for mig i går at vi er ramt af dommedagsforudsigelser … alle andre ved det sikkert, for nogen gange går jeg så meget i min egen verden, at jeg er den sidste der opdager noget … og det der dommedag, fattede jeg først i går.I dag kikkede jeg forbi Undreland for første gang i lang tid … og lige i dag har hun skrevet de ord jeg havde i mig og kommet med de forslag til hvad man skal lave, som jeg har allermest lyst til at gøre … (undtagen måske det med at gøre rent under håndvasken, selvom den trænger)

Og jeg tillader mig at citere:

Andre ting man kunne overveje at nå:

Spise alle småkager i hele verden.

Afsløre en hemmelighed.

Afskaffe en idiotisk lov, som gør det muligt at udvise velfungerende borgere der har boet, lært dansk, giftet sig, fået børn og betalt skat i Danmark i ti år (bare et forslag. Og nok noget af det jeg personligt ville prioritere pænt højt, hvis jeg var folkevalgt).

Danse grimt på Rådhuspladsen. Eller pænt, bevares.

Læse højt for nogen der gerne vil have en historie.

Kysse nogen der gerne vil have et kys.

Drikke sig i hegnet (hvis jorden alligevel går under, gør det nok ikke den store forskel om man har tømmermænd).

Blive et nyt og bedre menneske og finde sin stil og rydde op i sit rod og få en tarmskylning og slutte fred med sin fortid.

Gøre rent under vasken på badeværelset.

Kramme et træ (ikke prøve med juletræet, selvom det måske nok er lige ved hånden. Juletræer er ikke krammetyper).

Finde Jesus. Eller Holger.

Ringe til Noma og bestille en nummer 27 med cocktailpølser og ekstra ost.

Synge en serenade under nogens balkon. Eller bare foran nogens carport.

…Har vi travlt eller hvad?

Jeg har travlt … også hvis det skal være opfyldt til på fredag … men måske hvis man tog resten af året med? Jeg ville i hvert fald ikke have noget imod at give det et skud!