Rosenborg Kur & Spa - se flere billeder på 23

Det var den rigtige dag, det rigtige sted og lige det jeg trængte til:

I en tid hvor travlhed, kulde og mørke træder frem, er det ikke alene det indre jeg, men også vores hud og muskler der har brug for et pusterum.

Behandlingen her handler i alt sin enkelthed kun om en ting ”fred og ro” og i denne 1½ times afslapning lytter I til afslappende musik, imens vi peeler jeres ansigt og lægger en maske der renser huden samtidig med 1 liter aromaduftende vandkrystaller varmer jeres ansigt.

Behandlingen er inkl. ryg, skulder, ansigt og hovedbunds massage.

To af mine søde veninder havde inviteret mig. Og de fik så fornøjelsen af at finde ud af, at jeg snorker ganske let, når jeg efter en dejlig gang massage lægges på ryggen til afslappende musik og at jeg på det nærmeste spinder, når jeg får hovedbundsmassage. Det hedder Relaxe for 2 med massage og jeg relaxede til den store guldmedalje.

Det var dejligt.

Tak.

Og jeg kan ikke komme mig over hvor fantastisk smukke rammerne var.