Scenen er sat. Flokken af voksne kvinder, der føler sig unge af ren og skær stædighed og en god gang breezers og gajolshot, indtaget fra klokken halvti om morgen og jævnt gennem resten dagen.

Fotoshoots hos professionel pornofotograf – men ganske anstændige, hvis man kan se bort fra de fantasifulde kostumer, veninderne havde samlet sammen. (Man skal nok ikke kigge for dybt i andres klædeskabe, for der kan sagtens falde bunnier, stuepiger og tyrolerkjoler ud her og der).

Her er dit liv hos Eventfactory. Det hele bundet med en fint sløjfe af en fantastisk guide, der fik lattertårerne frem og krampede maven sammen.

Sjældent har jeg grint så meget. Sjældent er der blevet drukket så meget. Og aldrig før har jeg været en del af de der højtrøstede polterabend-gangs, der rejser rundt og gør vejene usikre med råb og sang og gammelsdags morskab.

Vi ejede verden. I en halv dag.

Og da der var en der skulle i kiosken og spurgte det obligatoriske spørgsmål; “er der nogen der skal have nogetk med?“, svarede den altid rappe, med sin hæse stemme, “at du da gerne måtte tage en mand, der gerne ville have børn snart med hjem” – og en 3-4 stykker rakte hånden i vejret og sagde “også til mig“.

Og vi snakkede videre og sang Mona, Mona Mona og jeg er sikker på at det blev sent og at blod/alkohol procenten var en del forskubbet hos de fleste.

…og bruden morede sig og der kommer 110 gæster til festen