sms til veninde kl. 10.30:
“har du lyst til at komme forbi til noget mad i aften?”

Jeg går i byen og glemmer mobilen derhjemme – men kommer tilbage til denne besked:

“Jeg har børneweekend. Kan jeg evt. tage barnet med?”

Sender straks en besked til veninden:
“ta bare barnet med – hvad tid vil du komme?”

Hører ikke mere og hun svarer ikke sin telefon – så da tiden nærmer sig 17.00 ryger denne afsted:

“Hmm… mon vi har en aftale i aften? Kan ikke få fat på dig på telefonen. Nu har jeg ihvertfald lagt an til noget mad, så håber jeg I har lyst til at komme forbi”

Tiden går – maden er færdig, stadig ingen besked og ingen veninde på telefonen. Overvejer om der er sket hende noget – eller om hun bare ikke gider svare.

Kvart i syv opdager jeg denne besked, der har ligget på min telefon en halv times tid:

“Jamen søde, da jeg ikke hørte fra dig efter min besked, så gik vi ud og er lige kommet hjem og skal til at se fjernsyn for dig og derefter i seng. Beklager. Jeg ville smaddergerne komme men nu er det for sent.”

Har lige talt med veninden – lige som mig, var hun kommet afsted uden mobiltelefon. Det havde passet hende rigtig godt at komme, men uden mobilen kunne hun ikke se at hun stadig var inviteret og havde regnet med at det var droppet.

Næste gang jeg inviterer til mad, tror jeg ikke at jeg gør det via en sms…..