Inde i mit hoved er jeg en person der spiser sundere end jeg gør. dyrker mere motion end jeg nogensinde har prøvet og er meget, meget mere renlig end den sidste uge har vist. Jeg er typen, der reder sin seng hver dag, og lægger sit tøj på plads og jeg ser i hvert fald ikke tv, når jeg går i seng om aften. Jeg er spændstig, sexet og sød  … i mit hovedet altså.

Jeg har været græsenke i en uge og en halv. Og for sådan en som mig, der er ret sikker på at verden ville holde om med at dreje rundt, hvis jeg ikke havde en mening om tingene og at den ofte er tæt på rigtigt i 99% af tiden, er det sundt ind i mellem at få stukket sine egne tanker om sig selv, rigtig meget i hovedet.

Altså i den del af hovedet, der rummer synsansen og ikke den del der rummer Little Miss Perfect.

Det er først her dagen før min kæreste kommer hjem igen at jeg sådan helt for real får taget mig sammen til at fjerne tingene som har ligget på spisebordet og irriteret mig i en måned. Vasketøjet der blev vaske forrige mandag er nu taget ned og jeg overvejer at støvsuge – hvilket vil blive 2. gang på 3 uger. Jeg er endda gået så langt som til at overveje at vaske gulv – hvilket jeg ikke mener at vi har gjort på denne side af vores hjemkomst.

Hvis det ikke var fordi, at jeg på et daglig plan går og er frustreret over at bo i et rodet og snavset hus, ville jeg næsten tro at jeg nød det.

For hvad er det ellers der gør at jeg, nu hvor jeg har haft chancen for at leve i overensstemmelse med alle mine våde drømme om det perfekte liv – alligevel er fortsat i det spor jeg ellers hævder jeg ikke bryder mig om?

I virkeligheden må min rigtig våde drøm være leve mit liv som jeg gør – og så bare have en der går og rydder op efter mig.

Eller det man kalder rengøringshjælp?