Jeg skal så lige nå at tabe i omegnen af 14-15 kg, strammes op, ordne ansigt og negle samt farve hår.

Til i morgen.

Det er nok de to første ting, der bliver den største udfordring. Selvom jeg rent faktisk _har_ erhvervet mig et medlemsskab til et fitnesscenter.

Grunden er , at jeg skal mødes med min gamle folkeskoleklasse i morgen. Langt ude i Roskilde et sted. Langt ude. Så langt ude at vejnavnet starter med “Øde“. Det tegner ikke lovende og jeg kan ikke helt forstå, hvad der egentligt er i vejen med København.

Men det der er bare et skalkeskjul for den virkelige angst …. angsten for at møde fortiden!

Jeg har praktisk taget ikke set nogen af dem, siden vi gik ud af skolen. Har ingen ide om hvilke mennesker de har udviklet sig til – eller hvordan de egentligt så på mig dengang. Og jeg synes egentligt at det både er spændende og skræmmende at skulle mødes med dem.

Kun tre af dem har en facebook profil. Så dem har jeg selvfølgelig luret. Den ene kan jeg ikke genkende og de to andre ligner sig selv – de er bare blevet ældre og tykkere at se på.

Det mest underlige er, at de egentligt ligner nogens forældre – men det er jo også det de er og når jeg sådan virkelig tænker efter, så ved jeg også at der i flokken dér, findes folk der er forældre til børn der i starten af 20’erne.

Der er 25 år siden vi gik ud af folkeskolen og jeg er også blevet både ældre og tykkere siden dengang.

… og jeg tror sgu’ ikke jeg kan nå at rette op på det!