Sidste år i august, da sommeren lakkede mod enden og livet var blevet genopfrisket af ferie i sommerlandet, var planen at vi ville kigge på hus.

Hvor jeg regnede med at et hus i omegnen af vores arbejdspladser ville gøre tricket, mente min kæreste at vi skulle flytte til Jylland.

Vi er endt med ikke at købe hus (endnu), men en del af en kompromisløsning blev, at kæresten og kattene ville være i sommerhuset hele sommeren.

I dag går jeg så ind i min 2. uge som græsenke. og selvom det er underligt at være sig selv 100% efter små 4 års samliv, så er det også forfriskende i forhold til alle de vaner og uvaner man går og bygger op omkring sig selv og sit samliv.

Og jeg tror at vi hver i sær lærer noget om os selv og vores samliv i løbet af sådan en sommer.

Men jeg ved også at det er fedt, at jeg har møder i Jylland i midten af ugen, så jeg kan krydre samværet med et forlænget ophold om ikke så længe. Og hvis jeg kan tro på dmi, så bliver vejret til at holde ud.

Og når vi taler om krydderi, så har jeg skrevet bag øret, at jeg nok skal tage nogle små plastiskskilte med til urtehaven, sådan at kæreste og svigermor kan finde rundt i krydderierne, mens jeg er hjemme i storbyen.

For det er vist ikke sundt for nogen, at historien med lavendelkartoflerne gentager sig ……

billede0014