Den perfekte juleafslutning er den hvor man kommer ned i sit kælderrum, slæbende på den stadig uåbnede julekasse, for at kunne konstatere at nogen har brugt den søde juletid til at bryde ind i ens kælderrum.

Man kan da sige, at det er en afslutningen af julen, der følger pænt i resten af decembers spor.

Gitter og låge var skåret op, så hængelåsen kunne komme af. Der var flyttet rundt på tingene. Umiddelbart ser det ikke ud til at der er forsvundet noget. En nærmere efterforskning viste, at mit rum var det eneste rum, der havde lidt skade og at skaden var forsøgt “ugjort” ved at låsen var blev presset sammen igen. Alt i alt tyder det på at dem der har brudt ind i mit kælderrum ikke har været tyve – men min udlejer eller en af de restauranter der ligger i ejendommen.

Det der pisser mig af er at det her – ud over at være ulovligt – også er både unødvendigt og uanstændigt.

Kælderrummene er mærkede – så man kan se hvilket lejemål de tilhører. Jeg har været hjemme hele december. Alt hvad det havde taget var et telefonopkald og jeg var kommet ned og havde åbnet. Og havde det været akut havde jeg stadig kunne gøre det, da jeg selvom jeg er på arbejde, aldrig er mere end 10 min fra min lejlighed.

Men der er ingen der har kontaktet mig.

Hverken før eller efter.

Poltiet er kontaktet og vi har aftalt at de berørte får lejlighed til at svare i sagen, inden det bliver anmeldt som et indbrud. Men hvor er det bare et pisse-hamrende-latterligt-fucking-åndsvagt move.

Øv.