Kom min pige og sæt dig på mit skød. Du kan lige så godt lære det først som sidst. Måske kan det spare dig for megen smerte og gøre din navigation i kærlighedsverden meget nemmere.

Mænd vil gerne undlade at såre dig, undgå at skabe en stemning, der kan give bagslag. Så han siger ikke det hele. Det er ikke i ond mening, og måske ved han det ikke engang selv. Men hør efter – og måske kan det forklare hvad det egentligt var der skete…. næste gang du står med en “jammen sagde han ikke…” oplevelse.

Hver gang han siger noget i relation til dig og jeres forhold, så skal der tilføjes et “…med dig!, som han ellers skåner dig for:

– Jeg vil ikke have børn … med dig!
– Jeg er ikke klar til at blive gift … med dig!
– Jeg vil ikke flytte sammen … med dig!
– Jeg kan ikke forelske mig … i dig!
– Jeg kan ikke åbne mig … for dig

Du kender selv eksemplerne og kan sikkert bygge videre …

p.s.
Og hvis du ikke tror på mig – så tro på SATC (med risiko for at huske forkert…. men hvem giftede Mr. Big sig med?)

p.p.s.
bitter? Nope det er noget jeg drikker.